Seksualitet i børnehøjde

Dette foredrag er skræddersyet til institutioner - vuggestuer og børnehaver og tager udgangspunkt i barnets seksualitet, og hvordan I som personale tackler det, når ungerne smider tøjet og leger doktorleg.

I de senere år er der flere institutioner, der har forbudt børnene at lege doktorleg, så hvordan skabes der en gylden middelvej, så børnene kan få lov at udforske deres seksualitet samtidig med personalet tager vare på børnene og videreformidler tryghed til forældrene.

 

Foredrag hjemme hos dig

Saml vennerne/veninderne hjemme hos dig til en hyggelig og lærerig eftermiddag/aften og bliv klogere på fx. dig selv, parforholdet og/eller det modsatte køn.

Temaer som singleliv, mandens og kvindens seksualitet, de 5 kærlighedssprog vil være spændende og udviklende og I vil opnå mulighed for at få en større viden både ift. dig selv og det modsatte køn.

Jeg har i mange år danset orientalsk mavedans. Ønsker du en eftermiddag/aften med masser af feminin energi, kan du således også booke et dansearrangement med mig evt. med efterfølgende workshop eller oplæg om feminin essens.

Kontakt mig og vi finder det emne, der er allermest relevant for dig og dine venner.

 

 

Kvinder, sex og modige mænd (og alt det midt imellem)

Et foredrag, hvor vi hylder den modige mand og den feminine kvinde. Hvordan tiltrækkes de og hvad sker der, når de mødes og forelsker sig , og hvad sker der egentlig, når forelskelsen er vel overstået, og magtkampene begynder at tage over? Hvordan kan kærligheden få lov at fylde, og hvordan viser vi hinanden den anden kærlighed, så vi hver især føler os elsket?

Alt det får du svar på i dette foredrag, som er af en times varighed

Sex- og kærlighedsafhængighed

Dette er et spændende og yderst samfundsrelevant foredrag om sex-og kærlighedsafhængighed.

Jeg stiller skarpt på hvad sex-og kærlighedsafhængighed er for en størrelse, hvordan det kan være, man bliver afhængig, hvilke konsekvenser, det har at være sex-og kærlighedsafhængig, hvad det vil sige at være medafhængig, og om man idet hele taget kan blive helbredt, når først man er ramt.

 

Mørke fantasier, kåde husmødre og modige mænd

Film & Foredrag: Mørke Fantasier, kåde Husmødre og modige Mænd - i Kom-Bi mandag d. 19. februar kl. 19.00.

Billetter kan købes på http://www.kombi....dk/ProTickets/php/ShowInfo.php…

Mød sexologerne Kristina Ølund Jensen og Rikke Bennekou Bach, når de kærligt tager sig af både Fifty Shades-trilogien, BDSM og derudover stiller skarpt på, hvordan det kan være, at danske kvinder bliver vilde i varmen over triologien, og hvordan det i det hele taget kan være, at nogen kvinder har lyst til at iføre sig lænker og med bøjet hoved underkaste sig en mands piskeslag?

Kristina Ølund Jensen og Rikke Bennekou Bach er begge certificerede sexologer og er begge uddannet hos Joan Ørting.

Efter foredraget, der varer ca. 1 time, vises filmen FIFTY SHADES - FRI.

Vi indleder arrangementet med et glas Cava!