09-09-2018

Savner du en kæreste?

Det var en veloplagt, kærlig og humoristisk Kirk Rønler, der kærligt tog sit publikum under sine vinger, da hun forleden havde sat Aarhus og en masse singlekvinder (og en enkelt mand) stævne, og som igennem egne erfaringer, indhentet viden, redskaber og værktøjer guidede os igennem en aften, hvor vi havde muligheden for at blive klogere på os selv og på hvorfor vi måske ikke lige havde fundet en kæreste.

Kirk Rønler er - udover at være danselærer og foredragsholder med foredrag bl.a. i København, Aarhus, Aalborg, Vejle m.fl. - også ved at uddanne sig til sexolog og debuter i disse dage også som forfatter til bogen ”Sådan får du en kæreste”. En bog, som jeg i øvrigt varmt kan anbefale.

 

Kirks drøm med foredraget ”Lær hvorfor du ikke møder en kæreste” er at give sit publikum de bedste muligheder for at møde kærligheden ved bl.a. at præsentere os for forskellige redskaber og værktøjer inden for personlig udvikling og sexologi.

 

Jeg selv var først og fremmest mødt op som sexolog og blogger og glædede mig til at opleve Kirk og høre, hvad hun havde på hjerte. Min yngste datter på 9 år var dog knapt så begejstret over at skulle undvære sin mor på en onsdag aften, hvor vi sædvanligvis ynder at hygge sammen, men da hun så hørte titlen på Kirks foredrag, var hun anderledes positivt stemt og hun lagde ikke skjul på hendes egen forventning om, at så kunne det da være, jeg snart kunne indfri hendes store ønske om at få en mand i huset.   Og ja - jeg selv er også single og har været det de sidste 5 år, og selv om jeg trives ganske godt, så var jeg da også nysgerrig på, hvilke guldkorn Kirk havde at dele ud af, for lige som mange andre singler længes jeg da også efter tosomhed, samhørighed og den berøring, der følger med ved det at have en kæreste. Jeg har dog ikke brugt tiden på at date, men har i stedet brugt tiden på at udvikle og modne mig selv, så jeg nu føler, jeg står stærkere og klar til et nyt forhold.

 

For rigtig mange singler i dagens Danmark er Kirks foredrag og bog med stor sandsynlighed kærkomment – for for mange er det med kærligheden nødvendigvis ikke så ligetil, og jeg selv oplever da også, at rigtig mange singler ”derude” både hungrer og opgiver i deres søgen efter at finde en kæreste og én at dele livet med, fordi de bare ikke rigtig formår at lykkedes med det.

 

Spørgsmålet er så, hvorfor vi er så mange singler og hvorfor vi ikke lykkedes med at finde en kæreste? Måske fordi kravene til en potentiel kæreste er for mange og for krævende i forhold til, hvordan vedkommende skal være og se ud? Kirks råd var i hvert fald at tage et ekstra grundigt kig på listen over kardinaler, som mange har og revurdere hvert eneste kardinal og finde ud af, om det nu også fortsat skal forblive på listen og om kardinalerne idet hele taget er vores egne eller om de i virkeligheden er afstedkommet af vores samfund eller familie.

 

I Kirks eget singleliv valgte hun modigt og nysgerrigt at begynde at date det modsatte af, hvad der stod på hendes liste for på den måde at finde ud af, hvor vigtigt det egentlig var. For mig er der ingen tvivl om, at Kirk har fat i noget vigtigt her, og at det ofte er i denne kategori, at vi har det med at ”låse” os selv fast i mængden af krav om udseende m.m., og at vi på den måde kan komme til at takke nej til én, der kunne have haft kærestepotentiale,  så jeg tænker bestemt, at der er mange singler, der vil have glæde af at vende ”det hele” lidt på hovedet. For Kirks eget vedkommende betød det i hvert fald, at dét og en helt masse personlig udvikling i sidste ende ledte hende i den ”rigtige” retning og i armene på kærligheden.

 

Om røvsyge kaffedates og om at gøre sig umage

En skjult lille opsang blev det også til, for i mange singlers ønske om at komme i et kærlighedsforhold svarer indsatsen ofte ikke til det, vi ønsker at investere i en date og dermed i det andet menneske. Oftest har vi en forventning, om at der skal være kemi/gnist fra første færd – og helst inden caffe latten er drukket, - og ellers er det farvel og tobak og videre og hjem på Tinder igen. I opsangen lå der fra Kirks side derfor et ønske om at gøre sig mere umage, om at investere og således give kærligheden og det andet menneske en chance.

 

Samtidig opfordrede hun også til at skippe de ”røvsyge kaffedates” og intetsigende gåture rundt om diverse søer og lign. og i stedet gøre noget andet, som kan være med til at ”spille hinanden gode” og hvor den ene fx er på hjemmebane og ikke mindst arrangere dates med dopaminskabende indhold.

Kirk mener også, at årsagen til, vi ikke bare møder en kæreste, ofte hænger sammen med, at vi har travlt med at realisere os selv og derfor har for travlt til at møde en potentiel kæreste – med undtagelse af søndag eftermiddag, fordi vi ganske enkelt er pisseliderlige. Dér fik hun i hvert fald mig – både hvad angår liderlighed og selvrealisering.

 

Hormonelle påvirkninger, kærlighedssprog og selvreflektion

Der er ingen tvivl om, at hende Kirk har dykket godt og grundig ned i dating-verdenen, og hendes nysgerrighed efter selv at blive klogere, kommer uden tvivl hendes publikum til gode. Både når det kommer til at finde ud af sit eget kærlighedssprog og at date ud fra selvsamme bevidsthed, betydningen af hvordan vores egen livssmerte, kærlighedsbagage og komfortzone kan være med til at spænde ben for os og ikke mindst hvordan hormonelle påvirkninger har inflydelse på vores evne til at tiltrække en partner.

 

Således blev vi også klogere på, hvordan vi kvinder faktisk kan tage på date med kendskab til vores cyklus. Som kvinde kan det måske for nogle komme som noget af en overraskelse, men faktisk kan du igennem bevidstheden om din egen hormonelle cyklus tiltrække en partner, som tilmed kan vise sig at være det rette match. Under din ægløsning har du således et øget indhold af testosteron, som gør, at du er mere udadvendt, mere risikovillig og mere liderlig. Både dine læber og bryster bliver i forbindelse med ægløsning større og dit ansigt mere symmetrisk. Alt sammen kun for at tiltrække den rette mage, så du i bund og grund kan formere dig. Men selvom Kirk ikke ligefrem ville opfordre kvinder til at skippe p-piller og andre hormonelle præventionsmidler, så synes hun nu alligevel, det var og er værd at tænke over. Og det synes jeg faktisk også.

 

Jeg tror, aftenen var en øjenåbner for mange og at den både under og efter har givet anledning til en hel del selvreflektion, fordi vi ofte bare tager på den der gåtur eller kaffedate uden at tænke nærmere over, om vi kunne gøre det på en anden måde.

 

Skulle du sidde derude og tænke: ”Ej, det foredrag gad jeg godt at have været med til, så har jeg så fået et megagodt tilbud af hende der Kirk, som jeg gerne vil give videre til dig

Et tilbud som både giver dig:
1 x signeret bog (værdi 249,-)
1 x online foredrag ‘Sådan får du en kæreste’ (Værdi 195,-)
1 x online foredrag ‘feminin og maskulin energi’ (Værdi 195,-)
1 x porto med tracking (værdi 41,-)

Din pris: 299,-

 

Alt du skal gøre er at klikke på nedenstående link:

 

https://kirkroenler.simplero.com/…/special/ASgAFRT2HLXmv6yf…

 

Du kan også læse mere på www.kirkronler.dk og på www.sådanfårduenkæreste.dk 

Tilbage er der vidst kun at sige: Tak Kirk ❤ fordi du så gavmildt delte ud af dig selv og al din viden og på den måde gjorde os klogere på, hvorfor vi ikke bare får en kæreste

 

Kærligst fra Rikke