21-09-2018

Vi er alle lige

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg betragter mig selv som et spirituelt menneske, og grundlæggende tror jeg på:

 

  1. At vi alle er lige

  2. At vi alle er en gnist af det guddommelige ❤

  3. At der en grund til, vi hver især er sat på denne jord ❤

  4. At vi alle har ret til at blive set, hørt og forstået og ikke mindst elsket ❤

  5. At der er en grund til, at vi møder de mennesker, vi møder – enten for at afslutte noget i et tidligere liv og /eller for at blive klogere på os selv ❤

     

Derfor gør det mig bare generelt trist, når vi ikke behandler hinanden ordentligt og med en grundlæggende respekt og ligeværdighed.

Jeg har i den sidste tid fået kendskab til adskillige mennesker, som har haft svært ved at finde deres berettigelse og plads her i livet, og den følelse kan jeg godt nikke genkendende til – både når jeg kigger tilbage i mit eget liv og selv dér hvor jeg står i dag, kan jeg mærke, at jeg indimellem trækker mig, fordi jeg kan mærke, at der er mennesker omkring mig, som enten ret tydeligt ignorerer mig eller ”maser” sig forbi mig fordi de med stor sandsynlighed nærer en følelse af, at de er mere værd og har mere ret til at være her.

Jeg både undres og er nysgerrig på årsagen til, at de handler som de gør.

Når "de" forsøger at gøre sig mere værd end et andet menneske, handler det jo i bund og grund om merværd, som sjovt nok bunder i mindreværd.

Men som sagt så tror jeg på, at vi alle er lige og at vi har lige meget ret til at være her. Så næste gang du buldrer forbi et andet menneske og måske lige supplerer med enten en omgang verbal nedgørelse eller et ligegyldigt blik så stop i stedet op og anerkend i stedet det andet menneske, du står over for. 

Og lær dit barn at gøre det samme.

Jeg garanterer dig for, at verden vil blive et meget rarere og bedre sted for alle at være i.

Kram og god weekend