Foto: Ole Jakobsen - den utraditionelle

Rikke Bennekou er 42 år og mor til to døtre og er bosat i Auning - en lille by mellem Randers og Grenå og en ½ times kørsel fra Aarhus.

Hun er uddannet pædagog og sexolog og arbejder derudover også som forfatter.

Som sexolog arbejder hun bl.a. som seksualunderviser og rådgiver og er forfatter til bøgerne "Sex- og kærlighedsafhængighed" (2017), teenagebogen "Kærlighed, Kildevand og Kaos" (2018), forældreguiden "Nysgerrige børn og forelskede teenagere (2019) og i maj 2020 udkom hendes seneste bog "Seksualiteten længe leve". Bøgerne kan købes i webshoppen her på hjemmesiden samt hos mange online boghandlere.

"Bøgerne, jeg har skrevet, har været en del af min egen udvikling og mange af emnerne, har jeg dykket ned i både i forbindelse med min uddannelse til sexolog og siden hen både som sexolog og som privat person."

 

 

 

 

Forfatterliv

"Noget af det sværeste for mig, når jeg skriver, er at give slip og sige "det er dét - nu er der ikke mere at komme efter", for når først bogen er sendt til tryk, er det som bekendt for sent at komme med rettelser og tilføjelser".

Bedt om at give et bud på, hvad der har drevet hende til på blot tre år som uddannet sexolog at skrive tre bøger, hvor hun deler viden om sit fag,siger hun:

"Jeg har altid elsket at skrive, og jeg har altid bearbejdet ting ved at skrive. Samtidig har jeg altid både i skolen og senere på mine uddannelser, haft det bedst med at arbejde på egen hånd. De store skriftlige afleveringsopgaver har jeg altid foretrukket at være alene om. Så man kan sige, det i virkeligheden er helt naturligt for mig at formidle min viden på skrift", fortæller Rikke Bennekou til Randers Amts avis.