Kærlighed, kildevand og kaos

 

#Fra barndom til ungdom

Når kroppen lige så stille begynder at forandre sig, er det samtidig et tegn på, at du begynder at bevæge dig væk fra barndommen og ind i et nyt kapitel i dit liv: Ungdommen. Det er nu, du skal finde ud af, hvem du er. For dig, som jo er hovedpersonen, vil det oftest også være en usikker vej at bevæge dig ud på. Ingen vil kunne tage turen for dig. Det kan kun du.

I bogen ”Kærlighed, kildevand & Kaos" får du svar på pubertetens mysterier med alt lige fra ydre og indre forandringer og om alt det midt i mellem.

#teenageliv #atelskesigselv #selvværd #nøgenbillederogcyberspace

#porno #ensundseksualitet #forelskelse #kærlighed #kærlighedssprog

#homoseksualitet #biseksualitet #onani #kærestesorg #jalousi

#denførstegang #prævention #findditegetståsted

 

Når du sælger sex i din butik

"I starten havde det været grænseoverskridende for hende, men i takt med at hun mødtes med flere og flere mænd, var det blevet nemmere, og nu tænkte hun slet ikke over det, og de moralske tanker om det fornedrende i at have sex for gaver og penge, havde lige så stille sluppet sit tag i hende. Nu elskede hun i stedet at gøre sig klar, når hun skulle mødes med én af disse mænd. Hun gjorde sig altid umage med at lakere sine lange negle, barbere ben og iføre sig lækkert lingeri. Hun nød deres kærtegn og de søde ord, der kom ud af deres mund. Når de var gået mærkede hun som regel en følelse af lykke, men hurtigt blev den erstattet af en tomhed og tristhed. Den forsvandt dog lige så snart, hun loggede ind på sugardaters.dk og så, at der var kommet en ny besked i hendes indbakke."

Det er nemt at pege fingre af piger/kvinder, der udadtil kan virke som værende ”lette på tråden”, og som har en promiskuøs adfærd med mange skiftende sexpartnere. Oftest er der altid en årsag bag enhver adfærd, og i min bog om sex- og kærlighedsafhængighed finder du svar på, hvad årsagerne kan være til, at man udvikler sex- og kærlighedsafhængighed, og du finder også svar på, hvordan man kan komme ud af afhængigheden og finde tilbage i sig selv ❤

Bogen forhandles allerede nu på bl.a. www.forlagethistoria.dk, www.arnoldbusck.dk og www.saxo.com og kan lånes på flere af landets biblioteker.