Sårbarhed, styrke og selvbevidsthed

Mangler du et julegaveønske eller vil du bare gerne gøre noget godt for dig selv i det nye år, så har vi den perfekte julegave til dig ❤

Fra januar og et halvt år frem har du mulighed for at være med i en eksklusiv kvindegruppe, hvor vi i form af oplæg, sharings, dans og meditation sætte et kærligt fokus på dig og dit liv.

I en verden, hvor vi hæsblæsende stræber efter det perfekte liv, glemmer vi ofte at mærke efter, hvordan vi har det – med os selv og i alt, hvad vi omgiver os med.

I denne kvindegruppe stiller vi bl.a. skarpt på den livshistorie, du har med dig, kærligheden i dit liv – både til dig selv og i dine relationer, skygge- og maskearbejde, parforhold, singleliv, skam, den indre kritiker, selvværd og seksuel lyst, så du ved vejs ende er bedre rustet til at favne hele dig og være i og give kærlighed.

Vi mødes i et kærligt, trygt og fortroligt rum en søndag én gang om måneden på følgende datoer:

d. 28/1, d. 18/2, d. 18/3, d. 14/4, d.13/5 og d. 24/6. Alle dage kl. 14-16. Der vil være indlagt en lille pause med en lille forfriskning.

Sted: Det Bette Hus i Auning (ved siden af Kulturhuset)

Pris 1800,- for alle 6 gange. Du betaler halvdelen ved tilmelding og det resterende beløb efter 3. gang.

Vi har max 10 pladser – så du skal være hurtig. Tilmelding er bindende og kan ske på:

MOBILEPAY: Rikke 24926042 el. Kristina 51929678

 

 

Kort om os:

Kristina er uddannet pædagog og har derudover uddannelser i pædagogisk psykologi og positiv psykologi. Er uddannet sexolog hos Joan Ørting og brænder for arbejdet med mennesker, deres styrker og sårbarhed samt det der sker i relationen mellem mennesker.

Rikke er 39 år, mor til 2. Arbejder til daglig som pædagog, sexolog og forfatter og har netop udgivet bogen "SEX- og kærlighedsafhængighed". Nyder at arbejde med mennesker og opleve, når der sker en positiv udvikling som følge af selvindsigt.

Sårbarhed, styrke og selvbevidsthed