Sælger du sex i din butik?

"I sit stille sind havde hun jublet over de mange mænd,der skrev til hende, og som tilbød alt lige fra sko til cool cash. Sidstnævnte var et fint supplement til den beskedne SU. Hendes kønne og unge ansigt på profilbilledet gav anledning til utallige henvendelser. Nogle inviterede hende ud på middage, men mange ville bare gerne besøge hende og have sex. Det var ikke fordi, hun tændte på de mænd, der besøgte hende, men oftest var de søde og venlige, og mens hun ventede på den eneste ene, var det nok for hende. I starten havde det været grænseoverskridende for hende, men i takt med, at hun mødtes med flere og flere mænd, var det blevet nemmere, og nu tænkte hun slet ikke over det, og de moralske tanker om det fornedrende i at have sex for gaver og penge, havde lige så stille sluppet sit tag i hende".

Måske kan du genkende Simone - enten i dig selv eller i én du kender. Sex- og kærlighedsafhængighed har mange ansigter. For kvinder viser det sig ofte ved, at du giver sex i håbet og ønsket om at få kærlighed. At du fx. går fra det ene forhold til det andet. At du fx. gentagne gange er utro. Men dine mange forsøg efter at få og opnå kærlighed lykkedes bare aldrig - for det handler om at finde kærlighed til og i dig selv. ❤ 

I min bog om Sex- og kærlighedsafhængighed kan du læse mere om Simone og få råd til at blive sex-og kærlighedsafhængighed kvit.

Er din mand afhængig af sex?

”Indimellem dukkede mistilliden op i hende, men hun viftede på én eller anden måde tankerne om de andre kvinder væk igen, fordi hun vidste, at tankerne om dem ville fortære hendes ægteskab og i sidste ende hende selv. Måske ville han virkelig holde ord denne gang. Andre gang blev hun ked af det og tænkte, om det var hende, der var noget i vejen med. Om det var hende, der ikke var tiltrækkende nok. Hun var jo trods alt ikke helt ung længere, og hun vidste godt, at hun ikke kunne måle sig med en ung kvinde på 31 år”.

Måske har du det lige som Karin, som er gift med Morten. Morten er både afhængig af internetchat, porno og at have sex med andre kvinder.

I min bog om Sex- og kærlighedsafhængighed kan du læse meget mere om, hvad det vil sige at være medafhængig, og hvad du kan gøre for at slippe ud af løgnene, skammen og den ødelæggende mistillid.

Du kan købe den bl.a. købe den direkte på min webshop på rikkebennekou.dk

Sex- og kærlighedsafhængighed

I efteråret 2017 debuterede jeg med bogen "Sex-og kærlighedsafhængighed", som er den første bog om sex-og kærlighedsafhængighed på dansk.

I bogen stiller jeg skarpt på, hvad sex-og kærlighedsafhængighed er for en størrelse, hvordan det kan være, man bliver afhængig, hvilke konsekvenser, det har at være sex-og kærlighedsafhængig, hvad det vil sige at være medafhængig, og om man idet hele taget kan blive helbredt, når først man er ramt.

Bogen er en blanding af fakta og historier fra virkelighedens verden.

"Den dårlige samvittighed fordampede med den varme kaffe, han bryggede og serverede for hende på sengen med en velanrettet morgenmad, som fik hende til at kigge forelsket op på ham. Selv var han klar over, at han var heldig, han stadig havde hende ved sin side. Hun kunne have valgt at gå første gang, hun opdagede, at han havde været hende utro. Men hun havde ikke gjort det, fordi han havde forsikret hende om, at han aldrig ville gøre det mere. Og i en lang periode havde han holdt lav profil. Hver gang trangen til at gå på nettet havde meldt sig, havde en stemme i ham sagt, at han ikke skulle, ikke burde, men til sidst var det blevet umuligt for ham at modstå trangen og han lod sig atter indhylle i det net, der fik ham til at føle sig godt og let tilpas. Men også et net, som gjorde, at han følte sig fanget i noget, han ikke selv kunne kontrollere."